ERICSSON-DÍJ

2010. december 3-án került sor a 2010 évi Ericsson-díjak átadására. Az Ericsson Magyarország 1999-ben alapított Ericsson-díjat azzal a céllal, hogy hozzájáruljon a magyar természettudományos alapképzés magas színvonalának fenntartásához, illetve emeléséhez. A díjakat a MATFUND Középiskolai Matematikai és Fizikai Alapítvány Kuratóriuma ítélte oda, a Bolyai János Matematikai Társulat és az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Ericsson-díj bizottságainak ajánlása alapján. A díjakat olyan matematikát és/vagy fizikát oktató pedagógusok kaphatják, akik elismerten sokat tesznek tantárgyuk megszerettetéséért és a tehetséggondozásért.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az “ERICSSON a fizika tehetségeinek gondozásáért” díjat gimnáziumunk tanára, Bülgözdi László tanár úr kapta.
ericsson_2010_k.jpg
Az Ericsson azokat a fizikatanárokat jutalmazza ezzel az elismeréssel, akiknek diákjai kiemelkedő eredményeket értek el valamely jelentős tanulmányi versenyen. A cég ezzel a díjjal kíván köszönetet mondani azon kiváló pedagógusoknak, akiknek állhatatos, elkötelezett munkája hozzájárult ahhoz, hogy a magyar tudósok és mérnökök továbbra is világszínvonalú kutatás-fejlesztési eredményekkel gazdagíthassák a világot.Szeretettel gratulálunk és további jó munkát kívánunk Bülgözdi László tanár úrnak!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com