ÉRDEMES DIÁK (1997/1998)

1998. március 15-én Barlangi Tímeának (iskolánk tanulójának) Szigetszentmiklós Város Önkormányzata Érdemes Diák Díjat adományozott.

 

 

 

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata nagyra becsüli a város érdekeinek előmozdításában, fejlődésében, az oktatás, nevelés, közművelődés, sport, egészségügy, szociális tevékenység és közbiztonság területén kimagasló, példamutató tevékenységet kifejtő állampolgárok munkáját.
A fentiekre tekintettel a helyi közügyek valamennyi területén elért teljesítmény, vagy huzamosabb időn át folytatott kiemelkedő munkálkodás, életmű elismerésére kitüntető díjakat alapított a 23/2004.(IX.29.) számú helyi rendelettel.
A “Város Érdemes Diákja Díj” 1997 évtől kezdődően adományozható annak a diáknak, aki a városban működő oktatási intézményben folytatja tanulmányait, s annak során tartósan kiemelkedő eredményt ér el, valamint jó tanulmányi munkája mellett kiemelkedő teljesítményt nyújt valamely területen. A díj adományozására javaslatot tehetnek az önkormányzat képviselői, a testület bizottságai, az iskolaszékek, a szülői munkaközöségek, a tantestületek és a diákközösségek.
A díjhoz tárgyjutalom (90 mm-es ezüst emlékérem a város címerével és felirattal, hátlapon névvel ellátva) és pénzjutalom társul.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com