AZ ELSŐ VILÁGMÉRETŰ KLÍMAVÉDELMI AKCIÓ

“Mindinkább elevenünkbe vág annak a kijelentésnek az igazsága, hogy mi vagyunk az elsők, akik már a bőrünkön érezzük az emberi tevékenység miatti klímaváltozás egyre súlyosabb következményeit. Talán mi vagyunk az utolsók is, akiknek egyáltalán még van módjuk tenni a globális felmelegedést kiváltó okok megszüntetése érdekében.

E felismerés közös cselekvésre váltása az egyik legfontosabb tétje az idén decemberben megrendezésre kerülő párizsi csúcstalálkozónak. Ezért indult útjára az a minden embert megszólító globális klímavédelmi kezdeményezés, mely Live Earth néven vált ismertté, és amelyhez Magyarország is csatlakozott az Élő Bolygónk akció keretében.”

A jelen felhívás feltételei lehetőséget adnak arra, hogy az iskola diákjai, tanárai és a tanulók szülei, családtagjai is regisztrálhassanak az iskola számára biztosított online belépőkapu segítségével. Ezért kérünk minden diákot, szülőt, hozzátartozót, ismerőst, hogy szavazatával gyarapítsa iskolánk számára leadott klímavoksok számát, így növelve esélyeinket a többmilliós fődíj elnyerésére. A hatályos jogszabályok alapján fontos, hogy a
16 év alatti tanulók szüleik jóváhagyásával regisztráljanak.

A mi iskolánk egyedi online belépőkapuja:

www.elobolygonk.hu/?/szigetszentmiklos/batthyany

Az adatvédelmi biztos hivatala által is felügyelt honlap rendszere rögzíti az adott intézményhez tartozó belépőkapun keresztül érkező érvényes regisztrációk számát. A résztvevő intézmények közül azok lesznek nyertesek, amelyek tanulói létszámukhoz viszonyítva a legmagasabb százalékos arányt érik el.

Az egyedi online belépőkapukon keresztül leadott klímavoksok intézményenkénti számának közjegyző által hitelesített összesítésére egy héttel a párizsi klímacsúcs előtt, 2015. november 23-án (hétfőn) kerül sor.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com