DÖK-ELNÖKI PÁLYÁZAT 2016 – FRISSÍTVE! 2.0

2016. szeptember 6-án tartotta meg első gyűlését a Diákönkormányzat. A képviselők elhatározták, hogy a 2016-2017-es tanévre újból elnöki pályázat kerül kiírásra.

Az elnökjelöltek pályázatának beadási határideje 2016. október 14. (péntek) 16:30, Kozma-Renge Krisztina tanárnőnél (317. kistanári vagy emailben a kozma.renge.kriszta (kukac) gmail.com címen).
A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • A pályázat beadásának okait
  • A pályázó elképzeléseit elnöki feladatairól
  • 3 konkrét programpontot/programtervezetet/újítást vagy hagyományteremtési törekvést
  • Alelnök személyének kijelölését

A beérkezett pályázatokat ezután nyilvánosságra hozzuk. Ezután 2016. október 24. és 28. között egy Kampányhét keretei között adunk lehetőséget az elnök-jelölteknek, hogy támogatókat szerezzenek maguknak az iskola diákságának körében. A hét végén, 28-án pedig egy C csengetési rend szerinti iskolagyűlés keretei között megrendezett nyílt vitára invitáljuk a pályázókat, melyen a DÖK faggatja még egy kicsit leendő elnökét szándékairól, terveiről a diákok előtt. Ezután az osztályok elvonulnak megvitatni, hogy melyik jelöltet tudnák támogatni, leadják szavazatukat, amiket a DÖK-képviselők azonnal összesítenek, majd az egész iskola előtt rögtön eredményt is hírdetnek.

A Kampányhéttel és a nyílt vitával kapcsolatban felmerülő kérdésekkel kapcsolatban keressétek nyugodtan Kozma-Renge Krisztina tanárnőt (317. kistanári vagy emailben a kozma.renge.kriszta (kukac) gmail.com címen).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com