ÉTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az étkezéssel kapcsolatos ügyintézésre 2015.08.24-08.28. 8-15-ig lesz lehetőség a gazdasági irodában (211).

Akik szeptember hónapra szeretnének igényelni ebédet, legyenek kedvesek azt személyesen jelezni a gazdasági irodában ezen a héten (2015.08.24-08.28).
A csekk befizetési határideje 2015.08.28. lesz.

Akik kedvezményben részesülnek, az alábbi igazolásokat hozzák magukkal:

– 3 vagy több gyermeket nevelő: az iskola honlapjáról letölthető nyilatkozat kitöltve, aláírva, MÁK határozat vagy az utolsó havi bankszámla kivonat, illetve felsőoktatási intézménybe járó nagyobb gyermek esetén AKTÍV státuszú jogviszony igazolás

– Tartósan beteg gyermek: MÁK által kiadott határozat, szakorvosi vélemény

– Rendszeres gyermekvédelmi ellátásban részesülő: határozat

Amennyiben csak szeptember folyamán igényelnek ebédet, abban az esetben a befizetésről szóló igazolás benyújtását (12 óráig) követő napon tudjuk biztosítani az ebédet a gyermek részére.

Programváltás miatt a diákok új menza kártyát fognak kapni. Ezért arra kérnénk azokat a diákokat, akiknek van kártyájuk és ebédelni is fognak szeptembertől, hogy az első tanítási napon hozzák magukkal.  Az új kártyákat a gazdasági irodában vehetik át a régi kártya leadásával egyidejűleg.

Régi kártyával nem fog tudni senki ebédelni szeptembertől!

Az 5.a, 5.b és 9.ny osztály tanulóinak az osztályfőnökök fogják kiosztani az első tanítási napon.

Megértésüket és közreműködésüket köszönjük!

Gazdasági Iroda

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com