MALÁJ CSEREDIÁK

Az AFS Magyarország Nemzetközi Csereprogram Alapítványtól Nixon Zi Hao (1997.10.17.) maláj cserediák január végén érkezett hazánkba és július közepéig marad. A 10.b-be jár mint vendégtanuló, de sajnálatos módon családi problémák miatt jelenlegi fogadócsaládjánál nem maradhat, ezért az iskola igazgatónőjének, Kissné Hegedűs Évának a jóváhagyásával fogadócsaládot keresünk Nixon számára a program hátralévő 5 hónapjára. Nixon jól beilleszkedett az osztályába, barátokra talált, örülne, ha maradhatna a Batthyányban és lenne vállalkozó család, aki befogadná.
Az AFS mint önkéntes szervezet a következő támogatást biztosítja a fogadócsalád számára:
– téríti a diák bérletét
– fogadócsalád eldöntheti, hogy az iskolai menza költségét vagy havi 8.000 Ft-os hozzájárulást igényel havonta
– a diák baleset- és betegbiztosítással rendelkezik.
A fogadócsaládot a fogadás esetén a családokért felelős önkéntese meglátogatja, felkészíti és a program ideje alatt kapcsolatban állnak (elektronikusan információk küldése).
A diák őrangyala Stájer Gábor egyetemista (maga is volt Malajziában cserediák) folyamatos kapcsolatot tart a családdal és diákkal egyaránt. A cserediák rendszeresen vesz rész AFS által szervezett programokon, főleg hétvégén. A diákok rendelkeznek zsebpénzzel, így a fakultatív költségeket (múzeum, színház a családdal) tudják fedezni.

Fogadásért felelős kolléganő, Földházi Anna elérhetősége: anna.foldhazi@afs.org, Iskolakapcsolatokért felelős Gőgös Bea, beata.gogos@afs.org, 06 30 3707239
További információ esetében az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:
Iroda telefonszáma: T: +36 1 212 1821 F: +36 1 225 1380
A segítséget Nixon nevében is előre köszönjük!
Üdvözlettel: Gőgös Bea / Földházi Anna

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com