“MIÉRT A TE SULID A LEGJOBB?”

A nyereményjátékban külföldi és magyarországi középiskolai osztályok vehetnek részt a Jelentkezési Lap előzetes benyújtásával.

A nyereményjáték 2016. szeptember 28. 13:00 órától 2017. február 15. 07:00 óráig tart.

A Jelentkezési lapot 2016. december 15-ig kell beküldeni: info@taborajanlo.hu címre.

A nyereményjáték során a középiskolai osztálynak az a feladata, hogy készítsenek egy maximum  5 perces kreatív videót arról, hogy miért az Ő iskolájuk a legjobb. A nyertes kiválasztásakor a kreativitást értékeljük, hogy mennyire kreatív módon tudja azt az osztály megmutatni a videóban, hogy miért az ő iskolájuk a legjobb.

A videót, e-mailben kell elküldeni a játék szervezőjének az info@taborajanlo.hu e-mail címre. Az e-mailhez csatolva kell küldeni a videót, vagy felhőszolgáltatással való link megosztással (pl.: google drive). Az e-mailben fel kell tüntetni a középiskola pontos nevét, és a küldő osztály megnevezését (pl.:11. B osztály) illetve az osztály osztályfőnökének nevét, és elérhetőségeit.

Díjak:
I. helyezett 50.000,-Ft értékű, a II. helyezett 30.000,-Ft értékű, a III. helyezett 20.000,-Ft értékű, közönségdíj: 5 db 10.000,-Ft értékű szállásutalvány
A nyertes osztályok osztályfőnökei is külön szállásutalványban részesülnek, ezzel is elismerve felkészítő, közreműködő munkájukat.

A videó beküldési határideje: 2017. február 15.
A videót az alábbi e-mail címre kell elküldeni: info@taborajanlo.hu (tárgyként a pályázat címét kell feltüntetni.)
Eredményhirdetés: 2017. március 8.

A nyereményjáték lezárultával a Szervező egy posztban  2017. március 8-án közzéteszi a nyertesek nevét, illetve e-mailben és postai úton is értesíti a nyerteseket.
A nyerteseknek a tájékoztatást követő 5 munkanapon belül fel kell venniük a kapcsolatot a szervezővel, ellenkező esetben pótnyertesekre száll a nyeremény.

További információ kérhető: info@taborajanlo.hu

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com