NYILAS MISI ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM

A Magyar Református Szeretetszolgálat a 2015/2016-as tanévben nyílt pályázati rendszerben és független szakmai zsűriztetés segítségével indítja el Nyilas Misi Ösztöndíj Programját. A Program keretében rendszeres anyagi támogatást biztosítunk magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló olyan kiemelkedően tehetséges magyar tanulók számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek. Pályázni az erre a célra kialakított internetes oldalon keresztül (http://legyenfolytatas.jobbadni.hu/) lehet majd. A pályázat feltételeiről a Szeretetszolgálat honlapján (www.jobbadni.hu) is lehet tájékozódni 2015. augusztus 1. után.

Pályázni magyar és határon túli magyar nyelvű oktatásban résztvevő, valamely hagyományos művészeti ágban, sportban vagy tudományokban kiemelkedően tehetséges 5–12. évfolyamon tanuló, szociálisan hátrányos helyzetű diák tud.

A pályázatot vagy a gyermek, vagy törvényes képviselője adhatja be, ösztöndíj-támogatás céljából. Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk ezzel az ifjúság számára arra, hogy tehetségüket kibontakoztassák, és céljaikat elérhessék. Lehet a pályázó sportoló vagy művész, kiváló matekos vagy leendő vegyész – a tehetséget fogjuk értékelni és támogatni.

A program hivatalos indulása: 2015. szeptember 15.
A pályázatok leadásának várható határideje: 2015. október 15.

Reméljük, hogy a Nyilas Misi Ösztöndíj Program felkeltette érdeklődését. Részleteket hamarosan a Szeretetszolgálat honlapján és Facebook oldalán teszünk közzé.

További információval kapcsolatban Fejér Zsófia tud segítséget nyújtani a +36303038051 mobilszámon vagy a fejer.zsofia@jobbadni.hu e-mail címen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com