TANKÖNYVRENDELÉS

A hivatalos tankönyvjegyzéken szereplő könyveket az iskola a Kellón keresztül rendeli meg. Az ehhez szükséges névre szóló rendelőlapokat az osztályfőnökök legkésőbb április 20-ig (hétfő) átadják a diákoknak. Ezen a rendelőlapon kell nyilatkozni, hogy az osztály listáján szereplő tankönyvek közül melyeket szeretné gyermekének megrendelni.

Dönthetnek úgy, hogy bizonyos tankönyveket nem rendelnek meg az iskolán keresztül (például ha már megvan a könyv a családban, vagy egyénileg szeretnék beszerezni), ez esetben a rendelőlapon ezt jelezniük kell.

Kérjük, hogy a kitöltött és aláírt dokumentumokat április 23-ig (de lehetőség szerint korábban) a tanulók hozzák vissza, mert ezek alapján tudjuk az iskolai összesített rendelést elkészíteni, amit április 29-ig be kell küldenünk a KLIK-be, jóváhagyás céljából.

Akik normatív támogatásra jogosultak, és még nem adták le az ehhez szükséges igénylőlapot, a megrendelőlappal együtt ezt még megtehetik, az igénylőlap innen letölthető. Normatív támogatásra jogosult gyermek esetében a tankönyveket könyvtári példány kölcsönzésével biztosítja az iskola, munkafüzetből, nyelvkönyvekből új, saját példányt kap a gyermek. Természetesen dönthetnek úgy, hogy nem veszik igénybe ezt a támogatást.

A tavalyi évhez képest az idén a Kello nem küld a nyáron a megrendelt könyvekről díjbekérőt, ezt a kiszállított könyvekkel együtt, szeptemberben az iskolában vehetik majd át.

Amennyiben kérdésük lenne a tankönyvrendeléssel kapcsolatban, kérjük, keressék
Vékonyné Szoboszlai Éva könyvtárost a 06-24-468-200/113-as melléken.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com