TUDOMÁNYOS DIÁKKÖR

A Kis-Duna Mikrovilága Tudományos Diákkör iskolánk első tudományos diákköre, mely 2013 októberében alakult meg. A részletekhez olvass tovább!

A beszámoló itt, a diákkör foglalkozásain készült fotók itt tekinthetőek meg, a diákok véleménye pedig a továbbiakban olvasható.

 

Milyen volt ez a tanév a mikroszkópos diákkörön?

 

Tetszett, mert sokat nevettünk, és sok új dolgot próbáltunk ki. A legjobb dolgok a fényképezések (és a gumicukorevések) voltak.

[Adri]

Jó volt, mert sok egysejtűt néztünk a mikroszkópban.

[Kristóf]

Nagyon jó volt, nem csak azért, mert a mikrovilág sok szép és érdekes tagját ismerhettük meg, hanem azért is, mert egy nagyszerű baráti társaság tagja is lehetek.

[Attila]

Nagyon jó volt, rengeteg egysejtűt megismertünk, és sosem unatkoztunk. Minden órán más egysejtűt ismertünk meg.

[Laci]

Álmodni sem mertem volna, hogy léteznek ilyen különös élőlények. Nagyon érdekes volt például a „tűzoltólétra”. De egyszerű csillósokat és amőbákat sem lát mindig az ember. Ez egy kivételes alkalom arra, hogy megismerkedjünk mindazzal, ami körülvesz minket, és mégsem hétköznapi része az életünknek. Egészen biztosan eljövök minden alkalomra, amire lesz időm.

[Adri]

Nagyon jól éreztem magam eddig a szakkörön, örülök, hogy elkezdtem járni, jó érzés olyan emberek között lenni, akiknek hasonló az érdeklődési körük. A kedvenceim a telepes harangállatkák, a férgek és az amőbák. Remélem, még sok érdekes állattal megismerkedhetek.

[Noémi]

Mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon szépen köszönjük a munkádat, és természetesen a véleményedet is rólunk. Jó, hogy mindig felkészült vagy.

[Adri és mindenki más]

Végre van helyem a BKG-ban, ahol szeretik az embert, és ő is szereti az embereket, akik ráadásul tehetségesek és szorgalmasak.

[Barni]

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com