ÜZLETI PROGRAM 10-11. ÉVFOLYAMOS DIÁKOKNAK

2015-ben a Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány szervezésében ismét megrendezésre kerül nagy múltú Magyarországi Ifjúsági Üzleti Programunk.
Az 1 hetes bentlakásos tábor során a résztvevő diákok elsajátíthatják a gazdasági és üzleti világ működésének alapvetéseit, fejleszthetik kommunikációs, valamint problémamegoldó készségeiket, vállalkozói attitűdjeiket.
A tábor díja a fiatalok szállását és napi 3-szori étkezését fedezi, tulajdonképpen elköteleződés jellegű. A kedvezményes jelentkezés határidejét meghosszabbítottuk, így 2015. május 30-ig jelentkező diákok 20.000 Ft-os kedvezményes áron tudnak részt venni programunkon. Amennyiben valakit akadályoz a jelentkezésben az összeg befizetése, 5000 Ft-os regisztrációs díjra pályázhat.

Ezen túlmenően a 2015-ös Ifjúsági Üzleti Program legtehetségesebb diákjai részt vehetnek az MIT (MA, Boston) egy hónapos start-up programján (Launch Summer), hogy az USA-ban fejlesszék tovább tudásukat.

Launch Summer programra kiválasztott diákok programrészvételét (2015-ben 6000 USD/fő) és utazását is 100%-ban finanszírozzuk!

További információ itt.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com