A JÓTÉKONYSÁGI KÖNYVVÁSÁR FOLYTATÓDIK BENIÉRT

A 12. évfolyam magyar fakultációs csoportja folytatja a jótékonysági könyvvásárt Beniért.

Beni anyukája, Rózsa Bea 20 éve végez karitatív munkát Pakson. Bárki fordulhat hozzá a bajban, erején felül is mindig mindenkinek segít. Bea sose kérne segítséget saját érdekében, ahogy most se tette… DE! – most rajtunk a sor, hogy mi segítsünk! 


Beáéknak három csodaszép gyerkőcük van. Kisfiúk, Beni 4 hónapos korában egy injekció hatására 24 órán belül szemmozgató és arcizom bénulást szenvedett. Ehhez társul az Arnold Chiari malformáció, ami miatt neurológiai megfigyelés alatt áll. 3 éve már megműtötték, de nem sikerült. Most újra a szemét próbálták meg  kimozdítani, de mivel az előző altatásnál szívleállás történt, ezért most át kellett gondolni, mit – hogyan, mikor, milyen beavatkozást végeznek. Beni nem tolerálja az altatást, ezért minden ezzel járó vizsgálat külön veszélyforrás.
Paks – Pécs – Szekszárd – Debrecen – Budapest…  az itthoni állomások. Ha minden a tervek szerint halad, ezek után külföldi vizsgálatok, műtét és kezelések várnak Benire. 
Beni hosszú út előtt áll. Ahhoz, hogy szülei végig tudják kísérni ezen az úton rengeteg áldozatot kell meghozniuk. Nehéz döntések előtt állnak, de fontos, hogy az anyagi források ne legyenek a hátráltató tényezők hosszú listáján. 
Segítsünk egy kis hősnek, hogy neki és a szüleinek csak a gyógyulásra kelljen koncentrálniuk ❣️
Aki segíteni szeretne az alábbi módokon teheti meg: 
Bankszámla szám: 11991119 – 94964198 – 00000000 
IBAN : HU331199496419800000000 (Erste Bank)
Tulajdonos: Rózsa Beáta 
KÖZLEMÉNY : Beni

A végzősök várnak Titeket szeretettel és sok jó könyvvel a nagy tanári előtt, minden szünetben és órák alatt.WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com