INFORMÁCIÓK

Kedves Szülők!

Iskolánkban a digitális munkarendre való átállás elkezdődött, de továbbra is kérjük türelmüket, amíg ez teljes mértékben kialakul.

Az információk átadásához többféle fórumot is használunk, hogy biztosan elérjen mindenkihez. Az iskola nevében én a KRÉTA elektronikus napló üzenőrendszerén és az iskolánk honlapján fogok írni Önöknek. Önök a kissne.eva@szbkg.hu címen érnek el engem. Az osztályfőnökkel és a szaktanárokkal a szokásos módon, a honlapunkon található e-mail címen keresztül tudják felvenni a kapcsolatot.

A gyerekekkel a pedagógusok többféle csatornán is kommunikálnak, bízom benne, hogy mára már minden gyereknek sikerült minden tanárával kapcsolatba lépni. Kérem, biztassák őket arra is, hogy az osztálytársaikkal is legyenek kapcsolatban, így biztosan nem maradnak le semmilyen fontos információról, feladatról.

Az iskola épülete 8-18 óráig nyitva van, a titkárságon 8-16 óráig van ügyelet. Ebben az időtartamban egy vezető is -intézményvezető vagy helyettes- is bent tartózkodik. Kérem, hogy csak indokolt esetben jöjjenek be az iskola épületébe! Az iskolában semmilyen rendezvény, összejövetel, edzés,  stb. határozatlan ideig nem lehet.

Határozatlan ideig elmaradnak

  • a nyelvvizsgák,
  • a tanulmányi- és sportversenyek,
  • a kirándulások, beleértve a Határtalanul pályázaton nyert kiutazást is.

A külföldi nyelvtanulási programot a Kormány egy évre elhalasztotta.

Sajnos olyan fontos események megszervezésének lehetőségéről, mint a ballagás vagy az érettségi vizsgák, szintén nem tudunk ebben a pillanatban semmit.

Az írásbeli és a szóbeli házivizsgák ebben a tanévben elmaradnak.

Az iskolapszichológusunk továbbra is biztosítja elérhetőségét a gyerekek és szülők számára is, a honlapon található telefonszámon.

Továbbra is naponta várom visszajelzéseiket arra vonatkozóan, hogy kérnek-e másnapra gyermekfelügyeletet ebéddel. Csak abban az esetben jelezzenek, ha ezt igénylik! A jelzést a kissne.eva@szbkg.hu címre kérem.

Azoknak a gyerekeknek, akiknek nem áll rendelkezésre megfelelő eszköz a digitális munkarendre való átálláshoz és a feladatok elvégzéséhez, korlátozott számban tabletet tudunk kölcsönözni. Kiskorú tanuló esetében a szülő jöhet be érte az iskolába.

Köszönöm az együttműködésüket. Jó egészséget kívánok minden családnak!

Üdvözlettel: Kissné Hegedűs Éva intézményvezető

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com