INFORMATIKAI FEJLESZTÉS

Karácsony előtt örömmel vettük, hogy a fenntartó Szigetszentmiklósi Tankerületi Központon keresztül megvalósított központi informatikai fejlesztésnek köszönhetően, új informatikai eszközök érkeztek iskolánkba.  Intézményünk összesen 30 db asztali számítógépet, 14 db laptopot és 15 db projektort kapott. Várhatóan januárban még tanulói táblagépeket is fogunk kapni, a későbbiekben pedig jelenlegi Wifi-hálózatunk is bővül majd.

Az asztali számítógépek az informatika terem elavult számítógépei helyére kerültek, a laptopok pedig a pedagógusok rendelkezésére állnak saját felkészülésükhöz, az elektronikus napló használatához, illetve a tanítási órákon digitális tananyag használatára, a tanulók foglalkoztatására is. Az új projektorok a tantermekbe, a régieket kiváltva kerültek.

A központi informatikai fejlesztés és a School-Invest Alapítvány együttes segítségének köszönhetően, iskolánkban ma már minden tanteremben projektor van felszerelve, és minden pedagógusnak laptop áll a rendelkezésére a munkához. Egyre jobban bővül a lehetősége annak, hogy infokommunikációs eszközöket vonjunk be a tanítás-tanulás folyamatába, így jelentősen javulnak a feltételek, amelyek a korszerű, XXI. századi nevelés-oktatás elvárásait hivatottak megvalósítani.

Köszönjük!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com