MŰVÉSZETI EST

Az idei Művészeti estről Ahmad Jázmin (12.a) beszámolóját olvashatják:


“A gimnázium idei művészeti estjén, viszonyítva a korábbi évekhez, létszámban megfogyatkozva voltunk jelen, ám ez látszólag sem a műsorok hangulatát, sem a színvonalát nem befolyásolta. Ezt megelőzően megrendezésre került iskolánkban a Ki mit tud?, ahol több kategóriában próbálhattuk ki magunkat, teret adva ezzel a diákság kreativitásának. Az itt résztvevők soraiból kerültek ki a művészeti est fellépői, egy voltam közülük én is. Táncosok, zenészek, énekesek, szavalók, szövegmondók színesítették a palettát. 

A szülők, családtagok, barátok mindig egyfajta meghitt hangulatot teremtenek, és bizalmat biztosítanak a szereplők számára, most is ez történt. (Én legalábbis, személyesen, ezt így élem meg évről évre.) Emellett a szervezés, a hangosítás s szinte minden elektronikai háttér irányítása a diákok által valósult meg, bizonyára ez is jelentős szerepet játszott a családias légkör megteremtésében. Külön köszönet nekik, a szervezőknek, akik szabadidejükből áldozva voltak jelen a több hetes előkészítés során végig és az esten is. 

Élveztem, hogy a színpadon állva hallgató fülekre találtam. Ezt éreztem a többi fellépőnél is. Kölcsönös tisztelettel figyeltük egymás produkcióit. Több pozitív visszajelzést kaptam mind a szervezésről, mind a fellépők teljesítményéről, magam is kellemes élményként könyvelem el a 2020-as művészeti estet. Hálás vagyok, hogy idén mint fellépő lehettem részese az eseménynek, s remélem, hogy az elkövetkezendő években folytatódik ez a jelentős hagyomány az iskolánk életében.”