TÁJÉKOZTATÓ A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATBAN

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a kialakult koronavírus-helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekkel kapcsolatos döntéseinkről.

Minden iskolai programot, ünnepséget, tábort, erdei iskolát, kiállítás-látogatást, külföldi utazást (Határtalanul! program, külföldi nyelvtanfolyam, testvériskolai látogatás) bizonytalan ideig felfüggesztünk a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében.

Szeretnénk tájékoztatni a szülőket, hogy iskolánkban kiemelt figyelmet fordítunk a szükséges fertőtlenítésre és a takarítás rendszeres elvégeztetésére. Ügyelünk arra is, hogy a kézmosószer és a kézfertőtlenítő szer minden mosdóban és a közösségi terekben is folyamatosan biztosított legyen.

Javasoljuk, hogy csak a hivatalos kormányzati oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkból tájékozódjanak.

A következő tudnivalókra szeretnénk felhívni a figyelmüket, illetve kérni az együttműködésüket:

  • A külföldről hazaérkező gyerekek és testvéreik maradjanak otthon 14 napig! Megfigyelésre otthon maradt gyerek hiányzását az osztályfőnökök fogják igazolni.
  • Lázas, beteg gyerek ne jöjjön iskolába! Orvosi igazolással maradhat távol.
  • Amennyiben itt észleljük a tüneteket, értesítjük a szülőt, és hazaküldjük a tanulót. A gyerek/szülő a továbbiakban hívja fel a háziorvost, és kövesse az ott kapott utasításokat!
  • Akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába! Maradjanak otthon, és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvost, kövessék az ő utasításait! Kérjük Önöket, hogy minderről haladéktalanul értesítsék az osztályfőnököt is.

Segítő együttműködésüket köszönjük iskolánk nevelőtestülete nevében!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com