VAN MŰVÉSZI VÉNÁD? – PILLANGÓ-HATÁS

A Van művészi vénád? művészeti verseny döntőjébe jutott 10 csapat munkájából látható kiállítás a Deák17 galériában 2020. február 22-ig.
http://www.deak17galeria.hu/kiallitasok/van-muveszi-venad–pillango-hatas

Különdíjak:
Legjobb csapat – The Co:Lore Company (Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium)
Legjobb prezentáció – Art-Éria (Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium)

The Co:Lore Company: Horváth Janka 10.c, Herbély Brigitta 9.c, Székely Csenge 9.ny,
Miklósi Vivienn 9.ny


CO:LORE: Kooperatív történetalkotó társas. Alapja a pillangó effektus, a történetek gerince a dominósor, a játékosok ezt építik kártyák segítségével, a véletlen közbeszólásával. A játék befejeztével a játékosok megosztják egymással karaktereik történetét. Ez a társas akár a saját életünkre is rávetíthető, segíthet a problémáink megoldásában. Maga a munkafolyamat intenzív és összehangolt csapatmunkát igényelt, de kemény munka és pár könnycsepp árán sikerült létrehoznunk, arról nem is beszélve, hogy mennyit tanultunk a verseny során. – The CO:LORE Company csapata

Art-éria: Granc Erika 9.b, Granc Nóra 9.b, Murvai Anna Regina 9.b, Sámson Boglárka 9.b,
Scharf Gerda 9.b

“A művünk a döntések mögötti komplex fizikai és mentális folyamatot jeleníti meg. Hogyan befolyásolja a környezetünk és a saját identitásunk az életben meghozott döntéseinket? A téma a mi korosztályunknak a felnőtté válás első fontos döntései miatt aktuális. A munkafolyamat alatt sokat tanultunk a csapatmunkáról, új technikákról, a Pillangó-hatás különböző formáiról, az életről és magunkról is.”

Felkészítő tanár: Dékányné Varga Krisztina

A csoportképet itt nézheted meg.

A kiállításról a Népszavában megjelent cikk itt olvasható.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com